Menu
Your Cart
5* DLX AMERICAN QUEEN NEHİR GEMİSİ ile 
NEW ORLEANS & MİSSİSSİPPİ NEHRİ & KUZEY AMERİKA
5* DLX AMERICAN QUEEN NEHİR GEMİSİ ile 
NEW ORLEANS & MİSSİSSİPPİ NEHRİ & KUZEY AMERİKA

5* DLX AMERICAN QUEEN NEHİR GEMİSİ ile
NEW ORLEANS & MİSSİSSİPPİ NEHRİ & KUZEY AMERİKA

Memphis – Vicksburg(Mississippi)– Natchez(Mississippi) – Baton Rouge(Louisiana) – St Francisville(Louisiana) –
Nottoway(Louisiana) – New Orleans
(Gemi Personeli Servis ücreti dahil - Gemide Yemeklerdeki içecekler dahil - Turlar dahil)

JAZZ, BLUES, ELVIS PRESLEY VE AMERİKA’NIN TARİHİNE BUHARLI ve ÇARKLI NEHİR GEMİSİ ile
MİSSİSSİPPİ ÜZERİNDE UNUTULMAZ YOLCULUK...

1.Gün MEMPHIS – GEMİYE BİNİŞ
Memphis Havalimanında karşılama ve rüya gemimiz American Queen’e transfer. Gemimize check-in işlemlerimizi tamamlayıp, kabinlerimize yerleştikten sonra maceramız 17.00’da demir alarak başlıyor. Geceleme gemimizde. 

2.Gün MİSSİSSİPPİ ÜZERİNDE YOLCULUK
Bugün tüm günü nehirde seyir halinde  geçireceğiz. Koltuklarımıza uzanarak ya da tüm güzellikleri kaçırmamak adına kamera ve fotoğraf makineleriniz ile güvertede vakit geçirerek eşsiz Mississippi de seyrin tadını çıkartabilir ve gemi içi eğlence aktivitelerine katılabilirisiniz. Geceleme gemimizde.



3.Gün VİCKSBURG (MİSSİSSİPPİ)
 
Konukseverliği ve şehre gelen misafirlere karşı hoşgörülü tavrı sayesinde güneyin “Kırmızı halı serilmiş şehir” olarak ün yapmış Vicksburg’a varışımız ve gemide alacağımız kahvaltı sonrası Ücretsiz Hop-On, Hop-Off Tour: Şehrin kültürel karakteristik ve sanatsal tüm özelliklerini görebileceğiniz bu turda aracınızdan istediğiniz yerde inecek ve dolaşıp arzu ettiğiniz takdirde yeniden binerek tüm şehri keyifle yorulmadan gezebileceksiniz. Aracınız size aynı zamanda ünlü alışveriş bölgesine de götürecek. Ayrıca tur sırasında 125 yıldır aynı yerde bulunan kutsal üçleme klisesini de gezebilirsiniz. Bir sonraki durak iç savaş yıllarından kalan Pemberton karargahı ve müze olan mahkeme binası. Son olarak Washington caddesi ile alışveriş keyfi yaşayacaksınız. Dileyen misafirlerimiz Amerika ile özdeş meşhur Biedenharn Coca-Cola Müzesini de gezebilir (giriş ücretlidir). Ayrıca civarda antika oyuncak bebek müzesi gibi pek çok müze de bulunmaktadır. Tur sonrası gemimize dönüş, akşam Grand Salonda yeni bir show sizleri bekliyor olacak. Geceleme gemimizde.



4.Gün NATCHEZ (MİSSİSSİPPİ)

Kuzey Güney savaşında , güney cephesinin en önemli yerlerinden olan pek çok malikane ve konağa ev sahipliği yapan Natchez’e varış ve gemide alacağımız kahvaltı sonrası Ücretsiz Hop-On, Hop-Off Tour: Bu turumuzda pek çok filme ev sahipliği yapmış doğal plato olarak kullanılan sokaklar, malikaneler, Stanton Hall , the Magnolia Hall, Rosalie Mansion ve William Johnson evi görülecek yerler arasında. Tur sonrası gemimize dönüş. Geceleme gemimizde.  



5.Gün BATON ROUGE(LOUİSİANA) 
Louisina eyaletinin başkenti, zengin bir tarih ve kültüre sahip Baton Rouge’a varış. Bu isim  Fransız kaşif Sieur  D’Iberville tarafından verilmiştir. Şehir halkı günlük hayatta yöreye has Fransızca lisanını kullanmaktadırlar. Burada Amerikanın en büyük başkent binası bulunmaktadır, ayrıca Mississippiye bakan kayalıklar üzerinde Gotik tarzda yapılmış olan eski eyalet binası görülmeye değerdir. Ücretsiz Hop-On, Hop-Off Tour ile şehrin önemli alanlarını keşfedebilir, alışveriş yapabilir ve yerel tadları deneyebilirsiniz. Geceleme gemimizde.

6.Gün STFRANCISVILLE(LOUISIANA)
Bu eski ve hoş kasaba Mississippi nehrine hakim tepede kurulmuş olup sizi geçmişte yolculuğa çıkaracak. 140 dan fazla tarihi yapıları resmi belge ile onaylanmış bu kasabada tarihsel  bir yolculuk yapacaksınız. Ücretsiz Hop-On, Hop-Off Tour:  Özel otobüsler ile Royal street’de bulunan Grandmother’s Button mağazasında duruyoruz. Büyükannelerimizin kullandığı takılar, düğmeler ve pek çoğu tarih sayfalarında kalan antik eşyalarla dolu bu ilginç mağaza fazlasıyla görülmeyi hakediyor. Ardından eski halk pazarı caddesinde el yapımı ürünler, antikalar ve müzik albümlerini alma şansına sahip olacaksınız. Turumuzda, Batı Feliciana tarih müzesi, Ferdinand caddesi ve Grace Episcopal kilisesi görülecek yerler arasında. Geceleme gemimizde.  

7.Gün NOTTOWAY (LOUISIANA)
 Tarihi 1859 yılına uzanan, güneyin büyük şehirlerinden Nottoway, Mississippi nehrine tepeden bakan Güneyin en büyük ünlü Antebellum konağı ve Beyaz kale eski günlerin zafer ve ihtişamını size yansıtacaktır. 200 yıllık meşe ağaçlarının yer aldığı bahçeler göz zevkinizi tatmin edecektir. Güney’in bir zamanlar uçsuz bucaksız büyük toprak sahiplerinin hikayelerine konu olan bu bölgede Ücretsiz Hop-On, Hop-Off Tour ile şehri keşfedebileceksiniz. Geceleme gemide.

8.Gün NEW ORLEANS (LOUISIANA) – GEMİDEN İNİŞ                                                        
Kahvaltı sonrası, gemimizden çıkış işlemelerimizi gerçekleştiriyoruz ve New orleans Havalimanına hareket ile turumuzun sonu.
 

CRUISE ONLY GEMİ ÜCRETİNE DAHİL OLAN HİZMETLER:
- Nostaljik 5*Dlx American Queen gemisinde 7 gece tam pansiyon konaklama (Gemideki Tam pansiyon servis hizmeti gemiye biniş günü Akşam yemeği ile başlayıp, gemiden iniş günü sabah kahvaltısı ile son bulmaktadır)
Gemide Amerikan tarzı kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri
- Gemide Akşam yemekleri sırasında alınan ikram, bira ve şarap servisi
- Gemide Öğle yemekleri sırasında alınan ikram, meşrubat servisi
- Gemi yolculuğu boyunca ücretsiz kahve, su, dondurma, cookies ve meşrubat ikramı
- Gemide 24 saat ücretsiz oda servisi (odanızda continental kahvaltı imkanı)
- Gemide 24 saat aperatif yemek imkanı
- Gemide ön rezervasyon ile gerçekleşebilecek ücretsiz hop on hop off turlar (sınırlı kontenjan!!) (Gemide satılan Premium turlar ücretlidir ve ön rezervasyon gerektirir)
- Gemideki ücretsiz gün içi aktiviteler
- Gemideki akşam gösterileri (Broadway showlarına benzer showlar)
- Sizin adınıza günlük 18,5 usd olarak ödenen gemi personeli servis ücretleri (Toplam 148 Usd)
- Seyahat sağlık sigortası. 70 yaş ve üzeri %100 surprim uygulanır (Sigorta aynı zamanda mesleki zorunluluk sigortası olduğundan iptali mümkün değildir)

CRUISE ONLY GEMİ ÜCRETİNE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
Uçak Biletleri ve Havalimanı Vergileri
- Liman Vergileri
- Premium shore excursion adı altında gemi şirketi tarafından nehirde seyir esnasında gemide satılan bazı ekstra turlar
Yerel rehber ve şoförlere verilen servis ücretleri
İptali kapsayan seyahat sağlık sigortası. 70 yaş ve üzeri %100 sürprim uygulanır
Amerika Vize ücreti & Yurt dışı çıkış harcı

İPTAL ŞARTLARI: Tur Hareket tarihine;
Kayıt günü ile 91 gün arası kişi başı 500 $
90 gün – 61 gün arası %50
60 gün – 31 gün arası %75  
30 gün – 00 gün arası %100 ceza uygulanır!